2013. január 3., csütörtök

Ebben benne van minden!

Rátaláltam egy jó kis oldalra, ahol prezentációkat lehet készíteni (http://prezi.com). Egy gyors regisztrációt követően, már készíthetjük is az igényes bemutatókat. Persze van fizetős változat is, de egyenlőre ott még nem tartunk.

Azért tartom jól sikerültnek, mert összefoglalja az összes terméket és a benne található gyümölcsöket és zöldségeket. Az alsó nyilakkal lehet a képeket léptetni és az egér középső gombjával (gördítve) lehet nagyítani -kicsinyíteni. A középső videó pedig jól összefoglalja a termékekről és az üzleti lehetőségről tudni érdemes infókat.
Flavonmax-prezentáció

A bemutatóban is jól látható, hogy "csak" 6 terméket értékesít a cég. Tehát itt fel sem merül az a lehetőség, hogy ha az egyik termékkel nincs sikerünk, ott a másik. Itt mindenki kiválasztja azt a területet, amely gondot okoz számára pl: elhízás, álmatlanság, esetleg olyan betegség, amitől szeretne megszabadulni: ekcéma,  emésztési zavarok, megfázás, stb. vagy egyszerűen "csak" szeretne betegségtől mentesen élni, megelőzni a komolyabb bajt, méregteleníteni vagy csökkenteni a meglévő panaszait pl. cukorbetegség, kisgyerek sokat betegeskedik, étvágytalan, stb.
Mi fontos, milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha az ember bármilyen ilyen jellegű tevékenységet keres akár azért, hogy kiegészítse a jövedelmét, akár azért, mert szeretne pénzügyileg önálló lenni és nem mástól függeni?
Először is fontos, hogy konkrét termékről legyen szó. Bár soha nem próbáltam, de mindig fenntartással fogadtam az olyan lehetőségeket, amelyek arra buzdítottak, hogy "csak napi 10 perc munka és dől a pénz" , vagy " nem kell eladnod semmit, nem kell regisztrálnod, nem kell beszervezned senkit és mégis keresel X dollárt". Olyan lehetőséget kerestem, ahol konkrét terméket kell továbbajánlanom. Hiszen ahhoz, hogy tovább tudjam ajánlani nyugodt szívvel, először ki kell próbálnom. Itt pedig a termék használatnak pozitív hatásait saját bőrünkön tapasztaljuk.
Még mindig meglepődök, hogy azok az ismerősök, akik egy elektronikai eszközért, egy ruhadarabért, egy új autófelszerelésért, egy jó nagy adag alkoholért (!) stb. kiadnak sok-sok ezer Ft-ot vagy jelentős összeget dollárban a szuperlehetőségként beharangozott ismeretlen cégekbe való regisztrálásért (melyek később eltűnnek esetleg a pénzzel együtt), az egészségükre, a Flavon lekvárra sajnálják annak az összegnek a töredékét. Napi szinten egy főre 300 Ft-ra jön ki az ára! Mennyi (és milyen minőségű) gyümölcsöt/zöldséget kapsz ennyiért?
Tény, hogy a Flavon termékek nem a szupermarketek gumimaci vitaminjának kategóriájába tartoznak. Valódi gyümölcsből, zöldségből készül a lekvár olyan technológiával, hogy a vitamintartalom nem vész el, nincs benne tartósítószer. A lekvár állag miatt nem a gyomorban kezd e felszívódni a lekvár, hanem eljut a belekig, ahonnan sokkal hatékonyabban szívódik fel (ellentétben a vitaminlevekkel és tablettákkal). A gyümölcsök pedig úgy vannak összeválogatva, hogy egymás hatásait erősítsék! Nekünk például az is fontos, hogy a gyerekek minden nap megkapják a szükséges vitamin mennyiségüket, hiszen ilyen minőségben, ilyen mennyiségű vitamin nem tudunk biztosítani az év minden napján és ezt kiváló minőségben kapják, tartósítószerek és színezék nélkül!
Szóval érdemes megnézni a fenti prezit és ha valaki kedvet kapna, az e-mailen megtalál: flavonkriszta@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése