2013. január 11., péntek

Otthoni munka- minden egy lapon


Miért érdemes belépni a Flavon klubba?

-teszik fel a kérdést az alábbi oldalon:

Flavon Klub-Bemutatóoldal

Egyedi jutalékrendszer biztosítja az anyagi biztonságot- olvassuk az első mondatot. Megmondom őszintén ez is jelentősen befolyásolta a döntésemet a Flavon Klub mellett. Hiszen ha nem éri meg anyagilag, miért lépnék be...ha nekem nem jó, mi értelme lenne ezzel egyáltalán foglalkozni (és most itt tekintsünk el a lekvár egyértelmű egészségi hatásaitól :-) )...nagyon sok ismerősöm, és itt most nem csak elsősorban az anyákra gondolok, rohan reggel óvodába, iskolába, rohan a munkahelyére -nem beszélve a hülye főnök, hülye kolléga, hülye ügyfél, stb. okozta stresszről- aztán ismét óvodába, iskolába, majd otthon szintén helyt kell állni, akár takarítás, akár főzés, gyerekkel tanulás stb. terén. És csak keveseknek adatik meg, hogy olyan munkát végeznek, amit szeretnek...

2006-tól itthon dolgozunk, tehát tudom miről beszélek....igaz, hogy más területen (nem network marketingben), de azt kijelenthetem, hogy ha még egyszer választanék, ugyanígy tennék. Érdekes, hogy mennyire megoszlik az emberek véleménye az otthoni munkáról. Nézzük milyen jellemzőket hallottam ez alatt a 8-9 év alatt:

-"nem tudnám beosztani az időmet"- ez gyakorlat kérdése, nekünk határidőink vannak, ezeket be kell tartani. Egyébként vannak, akiknek olyan képük van az otthoni munkával kapcsolatosan, hogy pizsamában, ágyban fetrengve végez az illető általa munkának nevezhető dolgot. Igenis fel kell kelni, elvinni a gyerekeket oviba-suliba, aztán itthon elvégezni az aznapra tervezett munkát. A mi esetünkben ez gyakran éjszakába nyúlik.

-"sosem látom (!) őket dolgozni, mégis van pénzük!!!"-tény, hogy mindig ott vagyunk a gyerekekért, nyáron nem kell azon gondolkodni, hogy mi legyen velük, többször el tudunk menni üdülni, nyaralni... :-) Azt tényleg nem látja, hogy munkába megyek, de ki mondta, hogy csak egy hivatalban, gyárban végzett munka a munka :-)

- "nekem hiányoznának az emberek/az, hogy kimehessek otthonról"- ez vérmérséklet kérdése, nekem ilyen gondom nincs, attól még ugyanúgy elmehetsz otthonról...sőt, ha pl. a Flavon Termékekkel dolgozol, kell is emberek közé menned.

- "ez biztos olyan, mint a piramisjáték"-NEM! mivel a network marketingben konkrét  terméket árulsz vagy reklámozol, vagy mint pl. Flavon Klub esetében, beszélsz róla a barátaidnak, de ők nem Tőled vásárolnak, hanem a cégtől. Te azért kapsz pénzt, mert másokat megismertettél vele, nem beszervezted, hogy fizessen be X forintot és majd egyszer neki is jó lesz- ez tényleg piramis játék! Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ha megismerik, megveszik, és ezért Te pénzt kapsz (lásd a honlapon a visszaosztást )

Egyébként, hányszor ajánlunk valamit ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak vagy hányszor kérünk tanácsot, hol szerezzünk be egy terméket:

illatszert, élelmiszert, vitamint ("ezt szedtük, nekünk bevált/próbáld ki!"-ismerős???), éttermet, cipőt, ruhát, boltot, stb. -Kapsz érte jutalékot? - ugye nem...

És nézzük, hogyan változhat meg az életed/hogyan változott meg a mi életünk, mióta otthoni munkát végzünk?

- elég 3/4 8-ra, 8-ra vinni a gyereket, nem kell rohannod.

-van időd elvégezni az otthoni teendőket.

- ha beteg leszel, beteg lesz a gyerek, nyugodtan maradsz otthon és nem kell attól tartanod, hogy kirúgnak a munkahelyedről, mert megint beteg a gyerek (megjegyzés: Ha Flavon Kidset szed, szinte nem is lesz beteg)

- saját főnököd vagy, annak minden pozitív hatásával! :-)


De az MLM úgy van kitalálva, hogy akár más tevékenység mellett, akár főállásban végezheted. Lehet kezdeni meglévő munka mellett és fokozatosan átállni az otthoni munkavégzésre. Én azért választottam a Flavon Klubot, mert a meglévő munka mellett végezhető mlm-et kerestem és olyat, amit  bátran tudok ajánlani másoknak is, mivel használom én is. Többször kerestek meg mindenféle, főleg az Usa-ból származó termékkel. Valahogy nem volt bizalmam bennük, a Flavonnál viszont örömmel hallottam, hogy nem csak, hogy magyar kutatók munkájának eredménye, hanem itthon készül, itthoni telephelyen...így legalább az itthoniakat támogatom és nem egy ki tudja melyik országban működő gyárat, ahol az amerikaiak legyártatják a terméket :-)


 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése