2012. november 26., hétfő

2012. november 26.

Néhány nap szedése után a következőket tapasztaltuk: M-nek már másnap jelentősen javult az állapota, nem fájlalta a torkát, bár még a feje kicsit fájt, nem ment fel újra a láza. Vasárnap pedig már focizni akart menni :-) Bár az ő immunrendszere szerencsére nagyon jó, mivel rengeteg gyümölcsöt eszik. Ezért még nem kiálthatjuk ki csodaszernek a lekvárt.
A kisebb fiamnak mintha kicsivel jobb lenne az étvágya. Ma már csak a fintorgás maradt meg a teás lekvár bevételekor. Rettenetesen válogatós és azok közül is csak a szerintünk kerülendő kajákat szereti. Vasárnap megevett (tőle szokatlanul) egy nagy tányér sóletet.
Mi felnőttek úgy tapasztaltuk, hogy többet kell menni pisilni és a vizelet színe is sötétebb (bocs). Ezt jelezték a fiúk, hogy ilyen tüntetek várhatók, nem kell abbahagyni a szedést. Mivel a Green lúgosító, ezért ilyenkor ürül ki a méreganyag a szervezetünkből, ezért is kell több folyadékot inni. Nekem személy szerint egy pár apró "pattanás" jött ki az arcomon, ami nem jellemző rám.
A Green lekvár íze kicsikét javulni látszik, bizonyára kezdünk hozzászokni.
Holnap sorra veszem, hogy milyen kérdések voltak a szedés megkezdése előtt kitöltött kérdőíven.
Az egyik összetevő a Greenből, nem is tudtam, hogy először gyógynövényként használták. És afrodiziákum is :-) Mindig tanul az ember.
Zellergumó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése