2012. november 29., csütörtök

2012. november 29.Ma egy hete kezdtük el szedni a lekvárokat, így ez okból gondolom érdemes összefoglalni az egy hét tapasztalatát.
A két fiúnál nincs látványos változás, hisz a mandulagyulladás óta nem volt más tünet. Egyszer a férjem kezdett el tüsszögni pár óráig, de aztán az is abbamaradt :-).
A kisebb fiam továbbra is kiköveteli magának a lekvárt, az étvágya mintha jobb lenne. A nagyobb fiú lekvárja pedig gyanúsan gyorsan fogy (ő már magától veszi be).
Mi felnőttek továbbra is tapasztaljuk, hogy többször kell menni pisilni, az én arcomon pedig apró pattanások jelentek meg, a hozzáértők szerint a méregtelenítés jele.
A termékekről annyit kell tudni, hogy magyar felfedezés alapján, magyar telephelyen, magyar cég gyártja, tehát nem külföldről, Amerikából vagy Kínából érkezik, hanem hazánkból.
Az alapanyagok minőségét gondosan ellenőrzik, ezt igazolások is alátámasztják. Amit lehet hazánkból szerzik be, mint pl: szeder, fokhagyma, répa, szeder, szőlő, sütőtök, stb. Természetesen a spirulina alga nem őshonos nálunk :-) , ezért máshonnan, ellenőrzött gazdaságból szerzik be ezeket.
A termék nem tartalmaz adalékanyagokat, a gyümölcskoncentrátum almapektinbe van ágyazva és ez biztosítja a könnyű emészthetőséget és a megfelelő helyen történő felszívódást. A lekvár mindössze 30 fokon készült, így a vitamintartalom nem károsodik.

Én azt javaslom, hogy nézzétek meg a Flavon Max termékfilmet. Az elején közel 2 perces bevezető rész után jön az igazi lényeg, ami nagyon jól bemutatja a terméket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése